Moederdag asperge-actie van Lionsclub Rhoon Oude Maas van start

Lions Club Rhoon Oude Maas heeft dit weekend de aftrap gegeven voor een spannende online verkoopactie voor Moederdag, met asperges en bijpassende witte wijnen in de hoofdrol. Wie deze heerlijke ingrediënten wil bemachtigen voor een feestelijke Moederdag-lunch, moet vooraf bestellen. Je hebt tot dinsdag 7 mei, 17 uur om je bestelling te plaatsen via de website van Lionsclub Rhoon, www.lionsclubrhoon.nl, waar je een handige bestellijst kunt vinden.

Wat deze actie extra bijzonder maakt, is de verse kwaliteit van de asperges. Ze worden namelijk op de ochtend van de levering gestoken in het prachtige Venray, Noord-Limburg. Van daaruit worden ze direct naar onder andere Rhoon vervoerd, zodat de kopers kunnen genieten van superverse asperges en wijn. Op zaterdagmiddag 11 mei kun je jouw bestelling ophalen bij een speciaal ingericht distributiecentrum aan de Molendijk 9 in Rhoon, tussen 13:00 en 15:30 uur. Als deze actie aanslaat, overwegen de Lions van Rhoon er een jaarlijkse traditie van te maken.

Maar deze actie is niet alleen bedoeld om Moederdag te vieren; het steunt ook een goed doel, namelijk Kansgroep Rotterdam. Dit initiatief, opgezet door twee oud-leerkrachten en ondersteund door sociaal-bewogen vrijwilligers, biedt dagopvang en steun aan kansarme kinderen tussen 4 en 14 jaar oud. Deze kinderen zijn voortijdig gestopt met school vanwege verschillende problemen en zitten vaak thuis onder slechte omstandigheden, zonder enige vorm van opvang. Kansgroep Rotterdam biedt hen een veilige plek en individueel onderwijs, inclusief taalles Nederlands, om hen weer op weg te helpen naar een betere toekomst.

De opbrengst van de Moederdag-actie zal worden gebruikt om Kansgroep Rotterdam verder te ondersteunen in hun waardevolle werk.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *