Mini festival voor kleuters en peuters

Sluit de zomervakantie goed af en kom op vrijdag 27 augustus naar het theatrale mini-festival op Natuurgoed Ziedewij. Bezoek voor de vaste prijs van slechts €5,- een superleuke voorstelling, kom muziek maken in de speeltuin van Tutti Timbri én loop het Kabouterpad. Natuurlijk kan een hapje en drankje niet ontbreken. Leuk voor peuters en kleuters en natuurlijk alle ouders, opa’s en oma’s!

Om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur is de voorstelling Wensappel (3+) te zien. Een interactieve voorstelling met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten. Tatoe de tovenaar heeft zo’n zin in een  appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos?  Maar Tatoe weet wel hoe hij de bosbewoners een lesje kan leren. Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag twee wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet, dan raak je natuurlijk betoverd!

Ga na afloop van de voorstelling op muzikale reis. Met de professionele en originele houten muziekinstrumenten van Bert van Bommel van Tutti Timbri ontdek je hoe leuk en makkelijk het is om zelf muziek te maken. Je kunt trommelen, rijden met het ruiswiel, rinkelen en ratelen, met alles mag je spelen! De instrumenten maken geluiden die je nog nooit hebt gehoord! Uitgespeeld, neem dan het Kabouterpad terug naar je fiets en geniet na van een heerlijke middag. Wie weet zie je onderweg nog een paar kabouters.

Dit mini-festival is een samenwerking tussen Het Kruispunt en Natuurgoed Ziedewij. Er kunnen maximaal 50 bezoekers toelaten op het terrein. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl/zomerprogrammering.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *