Maxima opent Theater Zuidplein

Op woensdag 16 september opent Hare Majesteit Koningin Máxima officieel het nieuwe Theater Zuidplein. Het nieuwe theater heeft een aantal prachtige zalen, een eigen restaurant en een vestiging van Bibliotheek Rotterdam. Een plek die inspireert, verrast en verbindt: het nieuwe culturele hart van Rotterdam Zuid.

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september maken bezoekers op een bijzondere wijze kennis met het nieuwe Theater Zuidplein. Samen met Quardin organiseren Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam de Urban Performance Night. Een inspirerende jongerenavond met spoken word performances, live muziek en veel meer. Onder andere rapper Winne en singer/songwriter Jaskelis nemen plaats op het podium.

Voor degenen die zin hebben in een ochtendje dikke pret, is er op zaterdagochtend een gezellige bingo-party met Marja van Katendrecht. De allernieuwsgierigsten kunnen aansluiten bij de rondleidingen op zaterdagmiddag. Zij krijgen een uniek inkijkje in het gloednieuwe theater en worden onderweg getrakteerd op bijzondere performances en ontmoetingen.

Voor het hele gezin zijn er volop activiteiten tijdens de familiezondag op 20 september. Deze bestaat uit: lekker ontbijten of lunchen in het nieuwe Restaurant Zed, workshops en de leukste voorstellingen.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *