Massale belangstelling voor Hans Klok

Hans Klok komt met zijn theatertent naar Rotterdam. Van 16 tot en met 31 oktober wordt zijn reizende show ‘Hans Klok & Friends’ opgebouwd naast de SS Rotterdam. De belangstelling voor de voorstelling is immens. Meerdere voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Hans verheugt zich op de shows in de havenstad. ,,Ik ben er trots op dat het publiek massaal kaarten koopt.”

Het is de eerste grote show van de illusionist na de corona crisis. Hans Klok is na zijn avontuur in Las Vegas nu terug in Nederland en in de zomervakantie begonnen met een grote tournee. Eerder werden al onder meer Utrecht en Amsterdam bezocht. Nu is Rotterdam aan de beurt.

Op het parkeerterrein van de SS Rotterdam wordt een immense theatertent opgebouwd die voorzien is van luxe kuipstoelen en de nieuwste licht- en geluidseffecten. Het is de setting voor een zinderende show die draait om alles wat Hans beroemd heeft gemaakt. Razendsnelle illusies en veel flair. Samen met zijn showgirls presenteert de illusionist zijn mooiste en grootste tricks aan het Rotterdamse publiek. De show wordt aangevuld met comedy en een aantal gastartiesten die exclusief voor deze productie naar Nederland zijn gehaald. Onder meer uit Brazilië. Uit dit Zuid-Amerikaanse land komen vijf artiesten die op crossmotoren door een grote metalen globe racen. ,,Een ware thriller waarnaar het publiek met ingehouden adem kijkt”, zegt Hans.

Daarnaast zijn er stunts aan een trapeze en een spectaculaire act op eenwielers. Het gaat stuk voor stuk om acts die Hans de afgelopen jaren tegenkwam in het internationale entertainment cirquit en nu heeft benaderd voor de tournee van ‘Hans Klok & Friends’. De show is van 16 tot en met 31 oktober te zien in Rotterdam. ,,Wie de show nog wil zien moet snel zijn”, zegt Hans. ,,Er zijn nog maar een paar kaartjes beschikbaar.”

(Visited 23 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *