Mary Dotsch van EIC Mainport in ‘Steevast op Zondag’

ALBRANDSWAARD – Het Educatief Informatie Centrum ( EIC) Mainport bestaat 25 jaar en dat heugelijke feit is gevierd in mei van dit jaar met een symposium, met als thema : “Rotterdamsehaven- Jongeren boeienen binden.”

Duizenden banen moeten ingevuld worden in de komende 15 jaar en daarom wordt er volop ingezet om de jongeren te bereiken.
Radiomaker Jan Jongerius praat in het bekende radio/info programma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard op zondag 22 september hierover met de directeur van EIC Mainport, MARY DOTSCH.

In het tweede ( 13.00-14.00) uur zal zij ingaan op het belang van de zoektocht en de benadering van de jongeren voor de toekomst van de Rotterdamse Industrie en de haven in het bijzonder. De haven is een belangrijke factor voor onze economie en werkgelegenheid.

Het eerste (12.00-13.00) uur van het programma is ingeruimd voor de regio actualiteit en komende evenementen en een telefoongesprek met de Poortugaalse ELLY BEZEMER van Muziek Actief over dementie en muziek herkenning. Komen met muziek vergeten herinneringen weer naar boven ?? Ook wordt de muziek zeker niet vergeten.

Gasten voor de volgende week : Melanie Kutscke en Willem Berend. Onderwerp : de nieuwe wildernis 2.0 – ‘Wild Port of Europa’. Dan is Piet Vermeulen de presentator.

(Visited 135 times, 1 visits today)