Mantelzorgers ontmoeten elkaar

Zorgt u voor iemand en vindt u het fijn om andere mantelzorgers te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee?

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen zij voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden, want andere mantelzorgers begrijpen de problemen maar al te goed.

Op maandag 21 juni start Stichting Welzijn Albrandswaard met deze koffie-ochtend. Op deze ochtend is er een consulent mantelzorg waar u gelijk uw vragen kunt stellen. Het is een inloopochtend en inschrijven is niet nodig.

De locatie is Het Boerderijtje, Werkersdijk 1, 3161 BL Rhoon. De koffie/thee wordt geschonken vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur. Loop gezellig binnen en geniet van een moment ontspanning. U bent van harte welkom!

Voor informatie en vragen over mantelzorg kunt u contact opnemen met Heleen Visser, Consulent Mantelzorg SWA. U kunt haar bereiken per mail mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of per telefoon 010-5018322.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *