Maas redt punt voor sv Poortugaal

Opnieuw heeft sv Poortugaal prima gepresteerd in de hoofdklasse. Deze keer kwam een gerenommeerde tegenstander Capelle op bezoek en ook zij moesten geloven aan de dadendrang van de ploeg van trainer Peter Klomp.

De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op moest de thuisploeg vanaf het begin van de wedstrijd al tegen een achterstand aan kijken. Een minuut of vijf voor het rustsignaal moest een speler van de gasten echter aan de noodrem trekken waardoor de Capellenaren met tien man verder moesten.

In de tweede helft drong sv Poortugaal aan maar kon niet echt een vuist maken. Toch kwam er een kwartier voor tijd nog een mogelijkheid toen door een miscommunicatie in de verdediging bij Capelle Maas een voet tegen de bal kon krijgen en de gelijkmaker in het net kon schieten.

Uiteindelijk konden beide ploegen met een gelijke stand leven waardoor er verder niet veel meer gebeurde in het resterende gedeelte van de wedstrijd.

Met acht punten uit vijf wedstrijden staat sv Poortugaal nu in de middenmoot op de achtste plaats. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Smitshoek met trainer Edwin de Koning dat zaterdag kansloos met 4-0 verloor bij sc Feyenoord.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *