Lionel Richie centraal in ‘Late Night’

Tot en met vrijdag 19 mei is er elke werkdag tussen 22.00 en 24.00 uur aandacht voor Lionel Richie in het programma Late Night.

Wij besteden in de uitzendingen deze week, doormiddel van 3 plaatjes per dag, aandacht aan deze Amerikaanse populaire zanger, songwriter en producer. Ook vertellen we elke dag een klein gedeelte van het reilen en zeilen van Lionel Richie door de jaren heen.  

Verder in deze uitzendingen een praatje met misschien een bij passend plaatje, verzoekjes en veel muziek. 

๐‡๐ž๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ ๐š๐š๐ง ๐ฌ๐ฅ๐š๐ฉ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐๐š๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ ๐๐ข๐ž ๐๐š๐ญ ๐ฐ๐ž๐ฅ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ง. 

Heb je nog een opmerking of verzoekje laat het ons weten op rtvalbrandswaard@hotmail.com. 

Presentatie: Silvia Hilverts en Andrรฉ Steenhorst  

๐™‘๐™–๐™ฃ๐™–๐™› 1 ๐™ข๐™š๐™ž ๐™ž๐™จ ๐™š๐™ง ๐™ค๐™ค๐™  ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™ฅ๐™š๐™˜๐™ž๐™–๐™ก๐™š ๐™๐™–๐™˜๐™š๐™—๐™ค๐™ค๐™ ๐™ฅ๐™–๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™– ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ข๐™ข๐™– ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง ๐™™๐™š ๐™ฃ๐™–๐™–๐™ข ๐™‡๐™–๐™ฉ๐™š ๐™‰๐™ž๐™œ๐™๐™ฉ 
r๐™–๐™™๐™ž๐™ค๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ข๐™ข๐™–.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *