Lezersfestival wederom uitgesteld

Het Lezersfestival rond de boekenweek met Simone van der Vlugt, Bart Chabot en Robert Vuijsje kan ook komende 6 maart nog niet plaatsvinden na eerder al op 14 maart 2020 te zijn uitgesteld vanwege de Corona uitbraak.

De Boekenweek is verplaatst naar de zomer, maar er zijn nog geen concrete data daarvoor. Wanneer duidelijk wordt op welk moment de Boekenweek plaatsvindt, kijkt de organisatie of het Lezersfestival wederom kan plaatsvinden in het Kasteel van Rhoon.

Mocht u toegangskaarten hebben voor de editie van 14 maart 2020 (die dus op 6 maart 2021 ook geldig zouden zijn) en u wilt een nieuw Lezersfestival waarop de kaarten ook geldig zijn niet afwachten, dan kunt u de aanschafprijs hiervan terug krijgen.

Stuur een mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl met daarin het aantal toegangsbewijzen plus het reserveringsnummer plus uw bankrekeningnummer waarop het teruggestort moet worden. Voor alle andere (overige) activiteiten kunt u kijken op de website met de laatste informatie: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

(Visited 34 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *