Lea Beks van Argos en kart talent Djamairo Hoft in ‘Steevast op Zondag’

Zondag ontvangen de radiomakers Hetty Landman en Piet Vermeulen, ondersteund door een nieuwe medewerker Wil Krauweel in het tweede (13.00-14.00) uur van ‘Steevast op Zondag’ de regiomanager van de zorggroep Argos Rhoon – Poortugaal , Lea Beks MBA.

Lea Beks

Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in deze regio en heeft ook veel bemoeienis met de nieuwbouw van het nieuwe Rhoonse verzorgingshuis, de ‘Klepperwei’, dat op dit moment wordt gebouwd.

Het heien is intussen gestart, maar hoe gaat het verder met de nieuwbouw ? Veel te vragen, dus ook veel te beantwoorden.

Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de regionale en lokale actualiteit , nieuwtjes en bijzondere berichten, waarin nieuwkomer Wil Krauweel ook mee kan draaien. 

Piet Vermeulen ging op bezoek bij en sprak met het kart talent Djamairo Hoft uit Rhoon. Hij begon al op zijn zesde jaar met karten en 3 jaartjes en diverse karts later wint hij al regelmatig prijzen in binnen en buitenland. Zijn voorbeeld is niet, zoals je zou verwachten, Max Verstappen maar Lewis Hamilton.

Djamairo Hoft – Foto: De Schakel

Luisteren kan via de website van de omroep www.rtvalbrandswaard.com en via alle andere bekende kanalen.

Techniek en muziek wordt verzorgd door Bas van Driel.

Terugluisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud, terwijl het programma ook wordt herhaald op zondagavond van 22.00 – 24.00 uur.

(Visited 111 times, 3 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *