Landelijk Atelierweekeinde ook in Albrandswaard op 22 en 23 juni

Tijdens het Landelijk Atelierweekend openen zes bekende kunstenaars in Rhoon en Poortugaal hun deuren voor een uniek kijkje achter de schermen, van 11:00 tot 17:00 uur. Bezoekers kunnen zich verheugen op een divers aanbod. De atelierroute biedt voor elk wat wils op professioneel niveau. Van sieraden, beelden, pottenbakken en wandobjecten tot schilderijen in klassieke en eigentijdse stijl alsmede gecombineerde technieken.
Screenshot

Op 22 en 23 juni verwelkomen de kunstenaars je graag in hun ateliers, om hun creatieve werk te tonen en het gesprek erover aan te gaan. Ze kijken er naar uit!

De Albrandswaardse atelierroute laat zich goed combineren met leuke wandel- en fietsroutes. De dorpen Rhoon en Poortugaal (de Gemeente Albrandswaard vormend) zijn goed bereikbaar via de metro (lijn D van Den Haag naar Spijkenisse v.v. haltes Poortugaal en Rhoon), met de buurtbus 612 en per fiets of de auto (A15). Parkeren is gratis.

De kunstenaars nemen deel op initiatief van de gemeente Albrandswaard. Want kunst en cultuur doet ertoe in Albrandswaard. Het is een cruciaal en onmisbaar onderdeel van de Albrandswaardse samenleving. Het zorgt voor verbinding, verdieping en draagt bij aan een vitale samenleving.

Deelnemers aan het Landelijke Atelierweekeinde in Albrandswaard zijn: · Barbara Brokken – https://www.kunstkring-albrandswaard.nl/leden-a-t-m-k/barbara-brokken · Gerda van der Heijden – https://www.gerdavanderheijden.nl/ · Maarten van Lenteren – https://maarten-keramiek.jimdosite.com/ · Nicole de Moree – https://kleurrijkeboel.tumblr.com/ · Cock Pille – https://www.cockpille.nl/ · Marjan Warnaar-Schop – https://warnaar-schop.nl/

Bezoek Albrandswaard tijdens het Landelijk Atelierweekend. Geniet van de mooie route door de gemeente en laat je inspireren door de prachtige kunstwerken van de lokale kunstenaars.

Meer informatie over de deelnemers, hun werk en motivaties vind je op: https://www.landelijkatelierweekend.nl/gemeenten/albrandswaard

(Visited 35 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *