Laatste uitzendingen vanuit “oude” studio

Voor de medewerkers van RTV Albrandswaard staat een gedenkwaardig weekend voor de deur. Dit weekend worden namelijk de laatste live uitzendingen vanuit de studio op sportpark ” De Omloop” gepresenteerd.

Bijna 10 jaar was de studio de locatie waar veel vrijwilligers veel uren hebben doorgebracht. Vaak tussen druk bezette sportvelden maar ook vaak op een eenzaam en leeg complex zonder aansluiting bij de inwoners binnen de gemeente.

Met de verhuizing naar het Huis van Albrandswaard gaat daar zeker verandering in komen maar eerst zullen de makers van InfoMagazine, de Bingoshow, de Top 25 en Goedemorgen Albrandswaard nog eenmaal aan de presentatietafel zitten of de knoppen van de mengtafel bedienen.

De allerlaatste live woorden vanuit deze studio zullen komen van het team van Steevast op Zondag die de allerlaatste uitzending tussen 12.00 en 14.00 uur live vanaf deze locatie gaan maken. Na het programma begint de omvangrijke operatie van een verhuizing en dan met name op het technische vlak die ongeveer een week in beslag zal nemen.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *