Laatste Stand op Maandag in ” oude ” studio

De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.

Maandag 5 juli zijn de gasten:
Van 20 tot 21 uur: Wim Gé Warnaar. Wim is inmiddels gepensioneerd, maar zit absoluut niet stil. Eén van zijn nog vele activiteiten is de verzorgging van de pr van de Stichting Kasteel van Rhoon. Deze stichting organiseert samen met Restaurant Kasteel van Rhoon op 11 en 18 juli weer het “Open Podium”. Tijdens dit evenement kunnen lokale talenten (ook uit de regio) zich presenteren en profileren. Wim komt er alles over vertellen. Aan de telefoon Tonia Ruybroek, de directeur-bestuurder van Stichting Welzijn Albrandswaard. Zij vertelt het laatste nieuws van en over SWA

Van 21 tot 22 uur: Erwin de Jongh. Erwin was de afgelopen tien jaar de presentator van De Stand op Maandag. Omdat het vanavond de laatste uitzending van dit seizoen is én tevens de laatste vanuit de oude studio, heeft Jos hem uitgenodigd. tien jaar terugkijken dus binnen zestig minuten.
Na de zomerstop is De Stand op Maandag weer gewoon elke maandag tussen 20 en 22 uur te beluisteren met mensen uit de politiek én sport, maar vanuit de nieuwe studio!

De techniek en muziek wordt verzorgd door Albert- Jan Verhoef.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *