Kunst- en Atelierroute Albrandswaard

Dit weekeinde stellen de leden van de Kunstkring Albrandswaard voor de 22e route hun ateliers weer open voor een bezoek en kennismaking met hun werk en werkzaamheden. De kunstenaars zijn te zien op 12 plaatsen in de gemeente, deels in eigen atelier en anders op een aantal grotere locaties waar ze gezamenlijk exposeren.

De Kunstkring heeft zich ten doel gesteld de beeldende kunst dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het organiseren van de jaarlijks terugkerende kunst- en atelierroute en door het stimuleren en inviteren van jonge startende kunstenaars. Bovendien is jaarlijks het werk van wisselende gastexposanten van buiten de gemeente te bewonderen.

Elk jaar is dit weer een drukbezocht evenement waarbij mensen wandelend, per fiets of auto de diverse locaties in Albrandswaard bezoeken om kennis te nemen van de ontwikkelingen bij de diverse disciplines onder de deelnemers. Er zijn keramiek, schilderijen, glas, fotografie, sieraden, grafiek, etsen, brons, textiel en gemengde technieken te zien in een heel divers aanbod.

Naast de huidige leden van de kunstkring is er ook werk te zien van overleden oud-leden dat op een drietal plaatsen wordt geëxposeerd. En er doen ook dit jaar weer een aantal gastexposanten mee die voor het eerst met deze route en de bezoekers kennismaken met nieuw en verrassend werk.

De locaties zijn op beide dagen tussen 12:00 en 17:00 voor het publiek open.
Voor meer informatie over de deelnemers en de te bezoeken plaatsen kunt u zich informeren op de website www.kunstkring-albrandswaard.nl

(Visited 472 times, 1 visits today)