KINDERKASTEEL: ANDRÉ HET ASTRONAUTJE

Het mag weer, weliswaar nog met een aantal beperkingen en voorschriften, maar de deuren van het Kasteel van Rhoon staan weer open voor culturele evenementen.  Ook voor kinderen!

Op zondag 6 februari om 15:00 uur is er weer een kindervoorstelling op de klokkezolder in het Kasteel van Rhoon. De kaartjes kosten €7,50 en zijn via onderstaande link te verkrijgen:  

https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma/andre-het-astronautje

De voorstelling gaat over ‘André het astronautje’. Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd 4 – 8 jaar.  

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje.

André Kuipers is tevens de schrijver van het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers. 

• Leeftijd: 4+

• Duur: 45 minuten

• Tekeningen door Natascha Stenvert

• Teksten door André Kuipers

• Producent: Klein Amsterdam Producties

(Visited 78 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *