Kethel tunnel dicht op 18 september

Rijkswaterstaat werkt op zaterdag 18 September overdags aan de Ketheltunnel in de A4 Delft-Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft. Houd rekening met een extra reistijd tot maximaal 10 minuten.

Rijkswaterstaat voert op zaterdag 18 September van 07:00 tot 19:00, werkzaamheden uit aan de Ketheltunnel in de A4 Delft-Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13.
Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.
Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste in Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur te garanderen en de veiligheid te kunnen waarborgen. Het gaat om diverse reguliere onderhoudswerkzaamheden.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.vananaarbeter.nl of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat op het nummer 0800-8002 (gratis).

(Visited 74 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *