Kat zwaar mishandeld en gedood in Pernis

Personeel van de gemeente Rotterdam heeft in Pernis een lugubere vondst gedaan. In een sloot vonden zij een kistje met daarin een dode kat,
Dit kistje zag eruit als een soort val en was duidelijk met slechts één doel in elkaar gezet. In het kistje zaten een paar stenen die dit kistje in de sloot naar de bodem hadden laten zinken.

Duidelijk was te zien dat de kat had geprobeerd uit het kistje te komen. Het was duidelijk te zien dat de kat al enige dagen in het water had gelegen.

Het kistje is uiteindelijk door aangeslagen medewerkers van de gemeente uit de sloot gehaald. De politie wil er alles aan doen om de daders van deze dierenmishandeling op te sporen. Als u de kat herkent, of uw kat mist, of iets heeft gezien, zoekt u dan contact met de politie. U kunt contact opnemen via 0900-8844

(Visited 25 times, 1 visits today)

Eén reactie op “Kat zwaar mishandeld en gedood in Pernis”

  1. Trap dit soort stront volledig in elkaar, ‘jonkheer’ hun handen (met een vuisthamer zo plat slaan als een schnitsel. Dan gaat er geen dag meer voorbij in hun hele leven, dat zij dit zich herinneren. Overal zullen zij hulp bij nodig hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *