Jos Vis signeert boek en lanceert CD

Onze eigen radiopresentator Jos Vis is vrijdag 10 december van 16 tot 17 uur te gast bij The Readshop op de Middenbaan in Barendrecht voor een signeersessie, waarbij zijn net verschenen boek “Van Rijsdijk 522 tot Hof van Portland” centraal staat.

Uitgever Boekscout zegt over het boek: ‘Een biografie aan de hand van huizen waar ik gewoond heb’ is niet iets wat je iedere dag voorbij ziet komen. Toch slaagt Jos Vis er met verve in om deze bijzondere opzet goed uit te werken: de verhuizingen die in het verhaal worden beschreven bieden een fijne structuur aan het verhaal, waardoor de lezer het gevoel krijgt met hem mee te reizen door verschillende fases in zijn leven. Als lezer groei je als het ware met hem mee, van kind tot adolescent tot volwassene. Door de lezer een inkijk te geven in zijn leven vertelt hij niet alleen over zichzelf, maar schetst Jos ook een prachtig beeld van het verleden met typerende plekken en situaties die hij beschrijft.

Naast zijn boek heeft Jos ook nog samen met Nico Laban (alle instrumenten) en Inge Flohr (achtergrond zang) een CD gemaakt. Op deze CD “anders terugkijken” staan vijf eigen nummers. Ook deze CD is tijdens de signeersessie te koop.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *