Jochem Kroon bij ‘Steevast op Zondag’

Zondag praten radiomakers  Hetty Landman en Jan Jongerius van 13.00 – 1400 uur ‘Steevast op Zondag’ met drummer en medeoprichter van het alom bekende theaterband ‘Het Groot Niet Te Vermijden’.

Jochem Kroon heeft jaren lang door Nederland getoerd met groot succes, maar door allerlei omstandigheden stopt de groep. Er wordt nog een afscheidsvoorstelling gespeeld in Delft en dan is het voorbij voor HGNTV.

Jochem is intussen gestart met een nieuw trio onder de naam ‘De Ideale Maten’, waarin ook Martin Bakker en Steef Vooren meespelen, met veel humor over de ongemakken van het (mannelijk) bestaan op bekende en onbekende melodieën.

We blikken met Jochem terug op het succes van ‘Het Groot Niet te Vermijden’ en horen we de plannen voor de toekomst van het nieuwe trio.

Dinsdag 3 mei was er in het ‘Huis van Albrandswaard’ de officiële presentatie van het boek ‘ De eerste kogel is voor Daan’ geschreven door Bert Euser. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan voormalig voorzitter van de oudheidkamer van Rhoon en Poortugaal Arie Beukelman.

Verslaggever Pet Vermeulen was erbij en in het eerste uur van ‘Steevast op Zondag’spreekt hij met Euser en Beukelman, vanuit het ‘Huis van Albrandswaard’, over het tot stand komen van dit boek.

Techniek en muzieksamenstelling worden verzorgd door Bas van Driel.

Terugluisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud, terwijl het programma ook wordt herhaald op zondagavond van 20.00 – 22.00 uur.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *