Jessica Bruintjes bij ‘Steevast op Zondag’

Zondag (Vaderdag) kunt u bij ‘Steevast op Zondag ‘ tussen 13.00 -14.00 uur luisteren naar een gesprek met Jessica Bruintjes. Wie het Powned programma ‘Vrouwen die Bouwen’ hebben gezien, zullen haar zeker herkennen. Een jonge vrouw, die met een grote bouwkraan werkt, maar ook mededirecteur is  van het kraan-verhuurbedrijf uit Ridderkerk – RKB.

Jessica Bruintjes @RTV Albrandswaard

Een vrouw , die alles aanpakt meedenkt over de toekomst, en zich ook bezig houdt met beperking van de uitstoot van stikstof en innovatie in de bouwwereld. Daarnaast is zij een vlogger en maakt legio leuke Youtube filmpjes.

Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius spreken met haar. Een boeiend gesprek met vele mooie verhalen van een vrouw, die haar mannetje staat in de wereld van mannen en bouwvakkers en vooral hard werken.. .

In het eerste uur (12.00-13.00) spreekt Piet Vermeulen met videomaker Dick Roelse, medewerkenden Jaap Streefkerk en Adri Lagendijk en voorzitter van RTV Albrandswaard Anja Latenstein, over het tot stand komen van de documentaire ‘Herinneringen aan de jaren 40 – 45 in Rhoon en Poortugaal’.

Foto: Roelse Media Albrandswaard

Natuurlijk is er ook aandacht voor voor de actualiteit en nieuwtjes uit de regio en Albrandswaard

Luisteren kan via de website www.rtvalbrandswaard.com maar ook de alom bekende luisterkanalen op radio, tv en Facebook..

Techniek en muzieksamenstelling wordt verzorgd door Bas van Driel.

Terugluisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud. Het programma wordt herhaald op zondagavond van 20.00 – 22.00 uur.

(Visited 143 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *