Jan Brokken via Live Stream

Gebouw Het Kruispunt in Barendrecht zou in 2020 volledig in het teken staan van 75 jaar vrijheid. Door de coronacrisis moest dit helaas worden uitgesteld. Een gedeelte van de geplande activiteiten en lezingen vindt nu in april plaats. De rest van het programma wordt verschoven naar oktober 2021.

Op zaterdag 24 april kunt u vanuit huis naar de livestream van Het Vrijheidscollege van auteur Robert Vuijsje kijken. Sinds zijn jeugd heeft hij de sentimenten over de Tweede Wereldoorlog en over Joden totaal zien veranderen. Op komische en confronterende wijze beschrijft hij in zijn Vrijheidscollege hoe Nederland, de wereld en ook zijn eigen wereld, onherkenbaar anders zijn geworden. Na het college vindt er een debat plaats waaraan iedereen deel mag nemen. En op woensdag 28 april kunt u vanuit huis de lezing volgen van auteur Jan Brokken (schrijver van romans, reisverhalen en non-fictie). Hij vertelt over het maken van de juiste keuzes op het juiste moment aan de hand van zijn boeken ‘De vergelding’ en ‘De rechtvaardigen’.

Bijna alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is verplicht. Het volledige programma is te vinden op www.hetkruispunt.nl.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *