Jack van den Berg gelinkt aan Feyenoord o21

Voormalig s.v. Poortugaal trainer Jack van den Berg hoopt komend seizoen weer aan de slag te gaan na zijn afgesloten periode bij de derde divisieclub Barendrecht.  Nu de huidige competitie definitief is stilgelegd richt hij zijn blikken op het nieuwe seizoen.

De succestrainer die bij sv Poortugaal het RTV Albrandswaard Toernooi wordt onder andere gelinkt aan Feyenoord o21 dat voor het eerst in een nieuwe competitie gaat uitkomen zodra daar na de Corona Crisis groen licht voor wordt gegeven.

In eerste instantie was het de bedoeling dat Dirk Kuyt trainer zou worden voor dat team maar deze bedankte kortgeleden voor de eer.

Van den Berg heeft onder andere kampioenschappen met ASWH, Barendrecht en Katwijk op zijn c.v. staan en ook won hij in 2006 de Rinus Michels Award als beste amateurtrainer. De afgelopen jaren gaf hij regelmatig aan open te staan voor een (assistent)trainerschap in het betaalde voetbal.

In een reactie zegt Jack van den Berg dat hij niet onwelwillend aankijkt tegen een terugkeer naar Feyenoord waarvoor hij als voetballer ooit uitkwam in de jeugd.

(Visited 158 times, 1 visits today)