Inwoners verbaasd over opbreken Pastoriedijk

Met grote verbazing hebben de inwoners die woonachtig zijn in de buurt van de Pastoriedijk kennis genomen van het feit dat deze dijk binnenkort voor een deel op de schop gaat vanwege herbestratingswerkzaamheden.

De klinkers, die relatief kort op de dijk liggen, zijn al jaren aan het verzakken wat zeker voor fietsers tot gevaarlijke situaties leidt. De gemeente heeft nu bepaald dat de Pastoriedijk tussen de Burgemeester van Esstraat en de Nieuwerdijk moet worden herbestraat. Deze werkzaamheden zullen over veertien dagen beginnen en uiterlijk 1 oktober a.s. worden afgerond.

Hoewel het werk dringend noodzakelijk is waren de Pernissers verbaasd dat de gemeente over deze werkzaamheden geen mededelingen richting de inwoners had gedaan. Een bewoner kwam tot de ontdekking door een medewerker van een aannemingsbedrijf te vragen naar zijn handelen ter plaatse.

Navraag bij de gemeente leerde dat zij vergeten waren om een brief uit te sturen naar de betrokken bewoners. Deze fout zal nog worden hersteld. In het laatste kwartaal van dit jaar wordt een ander gedeelte van ” de rondweg” van Pernis aangepakt. Dan zal een gedeelte van De RIng voorzien worden van een fundering.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *