Internet vrijwilligers gezocht

Ben jij fanatiek op het internet actief en zou je daar ook iets nuttigs mee willen doen? Dan is het volgende echt iets voor jou.

RTV Albrandswaard zoekt enthousiaste medewerkers die vanuit huis een bijdrage willen leveren aan de lokale omroep van Albrandswaard.

Wat kan je vanuit huis allemaal doen ?

* Bijhouden van de Facebookpagina
* Bijhouden van het Twitter account
* Bijwerken van de tv/kabelkrant
* Bijhouden van de internetpagina
* maken van content voor Instagram

Je doet dit door het nieuws te volgen binnen Albrandswaard en door contact te hebben met verenigingen en de programmamakers van de omroep. Daarnaast vind je het leuk om webpagina’s en social media van instellingen en verenigingen regelmatig te checken op nieuws dat gebruikt kan worden voor de online kanalen.

Zit jij toch vaak achter de laptop en lijkt het je iets ? stuur dan een mailtje naar Rob van der Meer en vertel wat je graag zou willen doen. Ook komen we graag met je in contact als je een slimmerik bent als het gaat om het maken en bewerken van korte filmpjes.

Bovenstaande is geschikt voor iedereen tussen de 16 en 88 jaar zolang je er echt plezier in hebt en er ook wekelijks tijd in wil stoppen. Je hoeft niets met radio of tv te hebben om toch bij RTV Albrandswaard een leuke verantwoordelijke rol als vrijwilliger te hebben !

Mail naar bestuur@rtvalbrandswaard.nl

(Visited 65 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *