Huis van Albrandswaard opent 2 oktober

De datum van de officiële opening van het Huis van Albrandswaard is bekend. Op zaterdag 2 oktober zijn alle inwoners vanaf het begin van de middag van harte welkom aan de Stationsstraat 2 om de opening feestelijk te vieren.

Na de officiële openingshandeling in de ochtend, zijn er ’s middags allerlei activiteiten en demonstraties in en rondom het Huis van Albrandswaard. Iedereen is dan welkom om te kijken en mee te doen.
Burgemeester Jolanda de Witte kijkt ernaar uit om veel inwoners te ontmoeten tijdens de opening ,,Het is een open dag voor en met inwoners!”

In het Huis van Albrandswaard krijgen Stichting Welzijn Albrandswaard, RTV Albrandswaard, Wijkteam Albrandswaard, de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de gemeentelijke organisatie een plek.

De verhuizing van de gemeentelijke organisatie vindt begin juni plaats. Vanaf 15 juni is de balie voor gemeentelijke zaken aan de Hofhoek 5 gesloten. Inwoners die documenten willen opvragen of ophalen of de gemeente op een andere manier nodig hebben, kunnen vanaf die dag terecht aan de Stationsstraat 2. Inwoners worden tegen die tijd uitgebreid verder geïnformeerd.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.