Hoog bezoek bij burgemeester

Vrijdag ontving burgemeester Jolanda de Witte de klas van kinderburgemeester Reese Kuyt, groep 8 van de Julianaschool, in het Huis van Albrandswaard.

Na de ontvangst in de raadzaal door de burgemeester werd de klas rondgeleid door Richard van Vliet, medewerker van de gemeente Albrandswaard.

De kinderen konden meemaken hoe het is om in de nieuwe raadszaal te zijn en hoe de publieksbalie te werk gaat. Ook kregen de kinderen de nieuwe werkplekken te zien van de medewerkers van de gemeente en van de medewerkers van de Stichting Welzijn Albrandswaard en RTV Albrandswaard. En een kijkje in de kamer van de burgemeester mocht niet ontbreken. Er werden veel vragen gesteld aan de burgemeester. Zo wilden de kinderen weten of het gemeentebestuur elke dag vergadert en wat voor opleiding je nodig hebt om burgemeester of wethouder te worden.

Jolanda de Witte: “Deze rondleiding is een idee van onze kinderburgemeester Reese. Het was heel leuk om de kinderen zo te ontmoeten! Sinds twee weken is ons Huis van Albrandswaard open en kunnen inwoners van de gemeente hier terecht voor alle producten en diensten. Op zaterdag 2 oktober is de officiële opening en is er een open dag waarvoor we alle inwoners uitnodigen om een kijkje te komen nemen!”

(Visited 94 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *