Het Lokaal start weer

Langzaamaan komt er gelukkig meer grip op het Coronavirus. Gezien de versoepelingen betekent dit voor Het Lokaal dat er weer wat activiteiten kunnen opstarten. Per ruimte en per activiteit gelden natuurlijk nog maxima van het aantal personen, de 1,5 m afstand houden, mondkapjes, registreren etc.

Het Lokaal, gevestigd aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal, is vanaf nu weer te reserveren voor multifunctionele en maatschappelijke activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten die gericht zijn op cultuur, sociale ontmoeting, goede doelen, evenementen van scholen, vergaderingen van non-profit organisaties etc. Het Lokaal is een geschikte ruimte voor jong en oud. Heeft u interesse, kom gerust even langs of neem contact op met onze beheerder Patrick de Bruin. U kunt hem bereiken per mail p.debruin@welzijnalbrandswaard.nl of via 010-5018322.

Naast het Lokaal, heeft Welzijn Albrandswaard tevens het beheer over het bekende wijkcentrum De Boekenstal, wijkcentrum Portland en sinds kort de nieuwe locatie van Het Boerderijtje in Rhoon-centrum. Voor meer informatie over deze wijkcentra en wat hierin de mogelijkheden zijn, kunt u eveneens terecht bij Patrick de Bruin.

(Visited 202 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *