Start Herinrichting Park van Rhoon

De herinrichting van het Park van Rhoon gaat op maandag 1 februari van start. Aannemer Van den Heuvel Infra bv. richt vrijdag 29 januari een bouwplaats en werkterrein in zodat er op maandag 1 februari voortvarend aan de slag kan worden gegaan.

De herinrichting van het park is in vier fases verdeeld. De basis voor een vernieuwd park zal eind mei voltooid zijn. Zaken die veranderen zijn onder andere dat het hertenkamp en hondenlosloopgebied een andere plek in het park krijgen. Daarnaast worden paden opnieuw aangelegd en komt er een evenemententerrein.


Met de werkzaamheden wordt de basis van het nieuwe park gelegd. De details, zoals de inrichting van de bloementuin, nieuwe beplanting en hoe het hondenlosloopgebied eruit komt te zien, worden dit najaar bekeken. Inwoners zullen hierbij worden betrokken.


Wethouder Martijn Heezen: ,,Het heeft tien jaar geduurd, maar we gaan nu eindelijk écht beginnen met het opknappen van het Park van Rhoon. We hebben in de loop der jaren al een aantal zaken opgepakt, zoals het aanleggen van een speeltuin en het aanplanten van nieuwe bomen. Ook zijn de bosschages weggehaald aan de waterkant om ruimte te maken voor het nieuwe hertenkamp. Nu is het moment dat er echt grote slagen gemaakt gaan worden. Daar ben ik trots op en ik kijk uit naar het eindresultaat.”


Aannemer Van den Heuvel Infra bv. zal inwoners en direct omwonenden van de werkzaamheden op de hoogte houden. Dit gebeurt middels brieven en posters in bushaltes. Ook zullen er aankondigingsborden van de werkzaamheden bij de ingangen worden geplaatst.


De werkzaamheden starten van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 7.30 uur en duren tot 16.00/16.30 uur. Mocht het noodzakelijk zijn, dan kan er een enkele keer doorgewerkt worden. Dit duurt tot uiterlijk 19.00 uur.


Inwoners met vragen over de werkzaamheden, kunnen een e-mail sturen naar dsusani@vangelder.com of bellen met 06-146 806 72. Meer informatie over het herinrichting van het Park van Rhoon is te vinden op www.albrandswaard.nl/park-rhoon.


(Visited 19 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *