Heeft u zich al opgegeven voor de 3e Tuinendag?

De vrijwilligers van Stichting Welzijn Albrandswaard en Wim’s Tuin en Thuis staan op zaterdag 13 juli weer enthousiast voor u klaar om uw tuin onkruid vrij te maken! Voor de derde keer gaan SWA en Wim’sTuin en Thuis de samenwerking aan. En met resultaat! We hebben al vele inwoners uit Albrandswaard blij kunnen maken door middel van deze vrijwillige inzet.

Staat uw tuin vol met onkruid en moeten uw struiken nodig worden gesnoeid? Kortom is u tuin toe aan een opknapbeurt? Geef uw tuin dan op voor de Albrandswaardse tuinendag. U kunt uw tuin opgeven via Vraagwijzer, tel. 010-5011222 of mail naar vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl.

Deze actie is alleen bedoeld voor inwoners uit Albrandswaard die niet in staat zijn om zelf hun tuin bij te houden en ook geen netwerk of de financiële middelen hebben om iemand in te schakelen.

Vind u het leuk om hieraan een dag(deel) mee te werken. Ook dan horen we graag van u/jou. We gaan in ploegen van jong tot oud de tuinen in en voor eten en drinken wordt gezorgd. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via y.hekkert@welzijnalbrandswaard.nl

(Visited 61 times, 1 visits today)