Hans van der Graaff gaat stoppen

Gemeenteraadslid Hans van der Graaff stelt zich niet verkiesbaar voor een nieuwe bestuursperiode. Momenteel bezit van der Graaff de enige zetel namens de PvdA in de raad van Albrandswaard.

In het programma De Stand op maandag maakte de PvdA’ er zijn beslissing bekend. Een belangrijke reden is dat de politiek is veranderd. Van der Graaff meent dat er een dualistisch systeem in de huidige tijd vrijwel verdwenen is. ” Het is een taak van een raadslid om kritisch te zijn, ook wanneer de partij onderdeel is van een coalitie” Overal, en ook in Albrandswaard is dat niet het geval en dus trekt van der Graaff zijn eigen conclusies.

Overigens blijft van der Graaff van mening dat s.v. W.C.R. en v.v. Rhoon zich zouden moeten voegen op het sportpark bij s.v. Poortugaal al geeft hij ook aan dat een besluit voor de omklapvariant in Rhoon al een uitgemaakte zaak lijkt te zijn.

Het besluit van Hans van der Graaff betekent dat er volgend jaar een einde komt aan de politieke betrokkenheid in Albrandswaard. ” Ik ben er wel klaar mee, eigenlijk was ik dat aan het begin al ” vertelde het raadslid die in 1988 begon als raadslid in de deelgemeente Hoogvliet,

(Visited 77 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *