Groenpraatje en Bubbels in ‘Steevast op Zondag’

Deze zondag hebben de radiomakers Wil Krauweel en Jan Jongerius in ‘Steevast op Zondag’ een gesprek met een vooruitstrevende vrouw die van baan veranderde.

Van een topfunctie bij de rijksoverheid als woordvoerder bij het ministerie van defensie en als powervrouw bij de IND, is zij in 2019 gestart met het opzetten van ‘Bubbels en Meer’, de wereld van champagne.

In het tweede ( 13.00-14.00) uur praten de radiomakers met Patricia Sonneveld over haar droom, die veel bubbels kent en de naam champagne mag dragen.

Patricia Sonneveld – Foto: Linkedin

Een vakantie in Frankrijk bracht haar op het idee, om alleen maar van kleine champagnehuizen deze bubbels naar Nederland te brengen. Het moest gaan om echt ambachtelijk werk van trotse champagnemakers. 

Is zij daar ondanks de pandemie in geslaagd ? Wat zijn haar verwachtingen ?

Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de regionale en lokale actualiteit, nieuwtjes en bijzondere berichten en het maandelijkse groenpraatje met de gebroeders Groen.

Gebroeders Groen

Techniek en muziek wordt verzorgd door Bas van Driel.

Terug luisteren kan via programma gemist en Albrandswaard Soundcloud, terwijl het programma wordt herhaald op zondagavond van 22.00 – 24.00 uur.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *