Gratis wandelroutes beschikbaar

Zeker in deze vreemde tijd van de corona is een gezonde leefstijl cruciaal om je lichaam te versterken tegen o.a. virussen. Gezond leven doe je door een volwaardige voeding, meer bewegen, voldoende rust-slaap en het voorkomen van stress.

Wandelen is een van de beweegvormen die we altijd en overal kunnen doen. Naast een fit brein en een goede afweer heeft wandelen nog vele andere gezondheidsvoordelen. Het is bijvoorbeeld goed voor hart en longen, je spijsvertering verbetert, je hebt minder kans op ziektes zoals diabetes en kanker en je wordt fitter, gezonder en gelukkiger. En met een juiste leefstijl kan je er ook mee afslanken.

Nordic walking kunnen workouts zijn. Zo is het via stichtingSPAL (SPortief ALbrandswaard) l jaren mogelijk om wekelijks met groepswandelingen mee te doen.

Vanaf nu is het met samenwerking via het Akkoord van Albrandswaard mogelijk om op tijden die voor ieder persoonlijk uitkomen te gaan wandelen. Op de website https://www.akkoordvanalbrandswaard.nl zijn verschillende routes te vinden die vrij gedownload kunnen worden.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *