Goedknegt in de bres voor vergeten ondernemers

Wethouder Marco Goedknegt (economie) wil, samen met wethouders van regiogemeenten, een brandbrief naar het kabinet sturen om het leed van ‘vergeten ondernemers’ onder de aandacht te brengen.

Het kabinet trekt miljarden uit om bedrijven te helpen die kampen met omzetverlies vanwege het coronavirus. Toch komen bij de gemeente regelmatig telefoontjes binnen van ondernemers die buiten de boot vallen en voor geen enkele regeling in aanmerking komen.

De gemeente roept daarom ondernemers, die tussen wal en schip zijn beland, op zich te melden. “Want concrete voorbeelden zijn van belang. Met al die informatie kunnen we vervolgens de brandbrief naar het kabinet sturen, en zo vragen om verandering en meer maatwerk voor ondernemers. Want zonder steun is de kans reëel dat zulke bedrijven vroeg of laat omvallen.” aldus wethouder Goedknegt.

Ondernemers uit Albrandswaard die tussen wal en schip vallen met het coronasteunpakket kunnen zich met hun verhaal melden door te mailen naar ondernemen@albrandswaard.nl.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Eén reactie op “Goedknegt in de bres voor vergeten ondernemers”

 1. Beste….,

  Ik ben Rakesh Biharie en ik een rijinstructeur. Net als de meeste val ik ook buiten het bootje en het voelt aan alsof ik helemaal vergeten bent door onze minister. Sinds december heb ik dus geen werk meer en dat betekend dat ik ook geen inkomsten hebt terwijl de kosten blijven komen en ik nu op een moment ben beland dat ik de kop niet meer boven water kan houden. Ik heb een tozo aan gevraagd, maar kan daar ik geen aanspraak op maken omdat mijn vrouw boven de normering verdient. Met de inkomsten van mijn vrouw word wel een deel van de kosten betaald maar hoe dan met de resterende kosten dan en hoe dan rekening houdend met onze buik want die wilt ook eten en drinken om te overleven. Hoe zit het ook met met mijn schoolgaande kinderen die ook moeten eten. Wat denkt u over de emiotnele situatie of thuis situaties?

  Ik kan zo door en door gaan maar ik hoop dat u door het lezen van hierboven wel een idee heeft in welke benarde situatie wij zitten.

  Hierbij smeek ik u om ons ook niet te vergeten en ons ook wat geld geeft om door de primaire situatie door te komen.

  Mvg
  Rakesh Biharie
  ( autorijschool Damian )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.