GO-sharing breidt uit in Rotterdam

Aanbieder van elektrisch deelvervoer GO Sharing heeft zijn aanbod in Rotterdam flink uitgebreid. Het bedrijf heeft 1.000 deelscooters in de stad in dienst en is daarmee de grootste aanbieder van elektrische deelscooters. GO Sharing wil binnenkort ook elektrische deelauto’s en -e-bikes aan het aanbod toevoegen.

Het elektrische deelvervoer helpt om de mobiliteit in de regio Rotterdam te verduurzamen en het gebied leefbaar en bereikbaar te houden. De deelscooters bieden mogelijk een alternatief voor autoritten in en tussen de stad en omliggende gemeenten, met als gevolg minder autodrukte en minder CO2 uitstoot. Het servicegebied van GO Sharing strekt zich in de regio inmiddels uit over Rotterdam en omliggende gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Dordrecht, Krimpen aan den Ijssel, Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek), Maassluis, Nissewaard (Spijkenisse), Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen, met in totaal 2.000 voertuigen.

Rotterdam is voor GO Sharing een belangrijke partner op het gebied van duurzaam deelvervoer. Het bedrijf heeft op basis van klantfeedback al veel innovaties gedaan, zoals de introductie van een sneller en makkelijker te gebruiken zijstandaard, een langer zadel, een stevige telefoonhouder en het toevoegen van 45 km/u-deelscooters aan de vloot in de regio.

“In onze internationale missie om een gedragsverandering teweeg brengen van ‘iedereen een eigen voertuig’ naar ‘gebruik wanneer je het nodig hebt’ is Rotterdam een absolute koploper,” zegt Raymon Pouwels, CEO van GO Sharing. “Veel innovatieve kennis die we in Rotterdam opdoen gebruiken we in onze internationale uitbreiding naar België, Duitsland, Oostenrijk en binnenkort Turkije en het VK. Bovendien zullen we ons aanbod multimodaal maken zodat we zowel de interstedelijke als intrastedelijke reis optimaal kunnen ondersteunen. We gaan naast deelscooters ook elektrische deelauto’s en e-bikes aanbieden. Rotterdam zal een van de eerste steden zijn waar we dit gaan introduceren.”

De deelscooters van GO Sharing zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100% elektrisch. De accu’s van de voertuigen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de duurzame dienst.

(Visited 204 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.