Geslaagde middag in Hooge-Werf

Stichting Ontspanningsfonds Ouderen, opgericht door Mels Zoeteman, hield onlangs weer de jaarlijkse ouderenmiddag. En net zoals elk jaar was er ook dit jaar weer een optreden door een artiest wens naam tot het laatste moment nog als verrrassing niet bekend werd gemaakt aan de inwoners van het verzorgingshuis De Hooge-Werf.

Dit jaar traden de De Havenzangers 2.0 in Poortugaal op voor de bewoners. De Havenzangers bestonden de laatste jaren uit Henk Pleket (1937-2011) en Willem Mulder.
In augustus 2007 werd echter bekendgemaakt dat Pleket solo door zou gaan als De Havenzangers, nadat Mulder had aangekondigd de groep te verlaten.

In de zomer van 2008 begon hij een nieuw duo samen met zijn zoon Wesley onder de naam Mulder & Mulder. Vader en zoon Mulder hebben besloten vanaf 2015 verder te gaan als de (nieuwe) Havenzangers onder de naam Havenzangers 2.0.

“Het is was weer een geweldig dag, de mensen hier in het verzorgingshuis hebben enorm genoten” , aldus Mels Zoeteman die met zijn fonds deze middag had mogelijk gemaakt.

Foto: Foto Sjors

(Visited 156 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *