Gemolesteerde voorzitter doet aangifte

Jaap Smaling, voorzitter van s.v. Poortugaal doet morgen aangifte van mishandeling.

Afgelopen zondag escaleerde een confrontatie met een grote groep jongeren uit Rotterdam-Zuid die op het veld van de club bezig was met een door hen georganiseerde wedstrijd.

Toen de voorzitter ter plaatse kwam en de situatie ook in beeld wilde brengen liep het uit de hand. Tijdens het fotograferen werd hij belaagd door een deel van de jongeren waarbij hij vanaf de zijkant op het oor werd geraakt en hij op de grond terecht kwam. HIerbij liep hij ook nog enkele schaafwonden op.

” Eerst kon ik pas eind augustus aangifte doen maar door de ernst van de verwondingen kan dit nu eerder ” zo vertelde Smaling in het programma Albrandswaard Lokaal.

Smaling verwacht maatregelen om de velden en de opstallen van s.v. Poortugaal in goede staat te houden. Hij vindt het niet langer acceptabel dat vernielingen maar kunnen blijven plaatsvinden waarbij ook nog het nodige gevaar voor zijn leden optreedt. Zo moet er met regelmaat door vrijwilligers gebroken glas van de velden worden gehaald voordat er gespeeld kan worden.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.