Gemeenteraadsverkiezingen en Haardonatie bij ‘Steevast op Zondag’

Zondag is er in ‘Steevast op Zondag’ aandacht voor de komende gemeenteraadsverkiezingen door eengesprek met een politieke partij met een boeiend programma .

De lijsttrekker en fractie voorzitter van het CDA Albrandswaard , Sander van der Kaaij ende tweede man op de lijst Lennard Goudriaan zijn dan van 13.00- 14.00 uur te gast in het programma om hun visie toe te lichten en vooruit te kijken naar het beleid voor de komende vier jaar in Albrandswaard. 

Wat zijn hun speerpunten ?? Wat kunnen zij betekenen voor de gemeente Albrandswaard ? Blijven we nog een zelfstandige gemeente ?

Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius praten met de beide gasten en kijken ook vooruit naar de verkiezingsdagen in maart.

Rob Molenaar is de man die voor de techniek en de muziekkeuze zorgt.

Van 12.00 – 13.00 komen er onderwerpen voorbij uit de regio en Albrandswaard.

Verslaggever Piet Vermeulen was getuige van de haardonatie die de 9 jarige Lenn Zevenbergen uit Poortugaal deed voor Stichting Haarwensen in kapsalon “Puur Haar” in Poortugaal. Hij liet zijn haar twee jaar groeien en haalde ook nog eens  € 2000 aan donaties binnen.

Niet alleen zijn ouders zijn daarbij aanwezig, maar ook Hans Diks van stichting “Haarwens” en hij legt uit wat deze stichting precies doet.

Het programma wordt  herhaald op zondagavond van 22.00-24.00 uur.

(Visited 83 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *