Gehavend vv Rhoon houdt de punten op de Omloop

Na het teleurstellende gelijkspel van vorige week mocht Rhoon deze zaterdag aantreden tegen vv Naaldwijk. Dit was de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie. Trainer Kuipers die erg veel geblesseerde spelers moest missen, had een moeilijke puzzel te leggen. Uiteindelijk stonden er 11 op papier. Dat het lastig zou gaan worden merkten we al na 3 minuten toen Naaldwijk uit een afgeslagen corner overtuigend naar 0-1 counterde. Toen ook de 0-2 nog viel via een echte flipperkast goal wist de thuisploeg dat er bergen verzet moesten gaan worden om hier 3 punten over te houden.

Maar zoals zo vaak was daar weer captain Stanley Husen, die een vrije trap binnen schoot, om de Albrandswaarders met weer wat meer hoop aan de thee te helpen. In de 2e helft had Rhoon zelfs oud 1e elftal speler Kevin Stolk van stal gehaald, die zijn wedstrijden tegenwoordig in het derde elftal afwerkt.

Een extra verdedigende middenvelder die weet waar Abraham de mosterd haalt bleek een goede zet voor Rhoon. De balans was beter en Rhoon was vanaf dat moment de betere en gevaarlijkere ploeg. Dat betaalde zich al snel uit toen Jibbe van Kammen Tom de Boer aanspeelde die vervolgens 2 pogingen nodig had, maar wel de gelijkmaker aantekende. Het was het seintje voor Tom de Boer om zich te onderscheiden. Eerst een splijtende pass op Ricardo Merrelaar die uitstekend afrondde en daarna een prachtige actie op de achterlijn met een dito voorzet op Merrelaar die de 4-2 inkopte,

Dat Naaldwijk uit een vrije trap nog de 4-3 maakte, bleek na 100 minuten louter voor de statistieken. vv Rhoon pakte daarmee de 2e plek op de ranglijst weer terug.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *