Frans van Zaalen in Stand op Maandag

De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.

Deze maandag zijn de gasten:
Van 20 tot 21 uur: Frans van Zaalen. Frans is vanaf 2018 raadslid van de Gemeente Albrandswaard. In eerste instantie voor de SGP ChristenUnie en vanaf 2019 voor de fractie FRANS. Hij heeft soms maar een half woord nodig om iets uit te leggen. Verder heeft hij een bijzonder oog voor de sociale zwakkeren in de samenleving. Naast de politiek heeft Frans veel hobby’s, zoals als het meedoen aan een Mister Senior Verkiezing. Hoe bevalt het Frans in de lokale politiek, heeft hij al ideeën voor de komende verkiezingen en ja, gaat hij na de verkiezingen in maart 2022 alleen verder? Wellicht onderwerpen die aan de orde komen in dit uur.

Van 21 tot 22 uur: Pascal en Richard Klaassen. Pascal en Richard zijn beiden actief bij TLC Rhoon. Pascale als voorzitter en Richard als een van de trekkers in de Werkgroep Padel. TLC staat voor Lawn Tennis Club. De club is opgericht in 1955 en begon met twee grasbanen aan het Villapark in Rhoon. Inmiddels heeft men op de huidige locatie aan de Rivierweg in Rhoon elf banen. TLC is een club van sportiviteit en gezelligheid. Uiteraard heeft de club ook last gehad van Corona en kon er niet of nauwelijks worden getennist. Hoe heeft men dat opgelost? Ook heeft men oog voor de toekomst en nieuwe ontwikkelingen. Richard is bijvoorbeeld aan het bekijken of er een mogelijkheid is om bij de club Padel (een mix tussen squash en tennis) te introduceren. Kortom genoeg te bespreken.

De techniek en muziek wordt verzorgd door Dick van der Meer.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Eén reactie op “Frans van Zaalen in Stand op Maandag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *