Finalisten Cameretten festival 2021 op 7 april in Kasteel van Rhoon

De commissie Cabaret binnen de Stichting Kasteel van Rhoon heeft voor donderdagavond 7 april weer een leuke voorstelling in het theater op de Klokkezolder geprogrammeerd – aanvang 20:30 uur.

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen.

Vrijdag 26 november 2021 is in het nieuwe Luxor Theater de nieuwe winnaar van de 55e editie van Cameretten Festival bekend geworden. Drie getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Rob van Wijk, heeft aan het eind van een spannende finale-avond de Juryprijs toegekend aan Thjum Arts. De publieksprijs is ook naar Thjum Arts gegaan.

In de finale stonden Teun Wolters, Blauwe Vinkjes en Thjum Arts.  De jury over winnaar van de Juryprijs en Publieksprijs Thjum Arts: “Thjum speelt in zijn voorstelling Tijdloos Genot een anti-held en dat doet hij met verve. Hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement”.

Kaarten à € 15,00 zijn uitsluitend online te koop via de website van de Stichting Kasteel van Rhoon:
https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen?agenda_id=543

(Visited 87 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.