Fietsen door het Buijtenland van Rhoon

Kom deze voorjaarsvakantie lekker fietsen met het hele gezin in het Buijtenland van Rhoon, geniet van de natuur, eet wat lekkers en luister onderweg naar mooie verhalen over dit eeuwenoude poldergebied.Neem je eigen fiets mee, de Buytenhof zorgt voor de rest.

De fietstocht is 22,5 kilometer lang. Een ingekorte versie is uiteraard ook mogelijk. Je ontvangt een rugtas vol lekkers en een routekaart om je op weg te helpen. Hierop kun je ook zien, waar je in het veld naar de podcasts kunt luisteren. Scan met je mobiel de QR code en de podcast start vanzelf.

Onderweg zijn er korte podcasts te beluisteren over de geschiedenis en de toekomst van het Buijtenland van Rhoon. Van Vlas, wilde bijen, kipcaravan tot hoogstamfruit. Er valt van alles te ontdekken. Met een korte stop voor iets lekkers en een flesje sap uit de boomgaard.

Deelname kost € 7,50 per persoon, zowel voor kids als voor volwassenen. Naast een mooie fietstocht door het Buijtenland van Rhoon, krijg je hiervoor een rugzak met smaakvolle producten uit het gebied. Heerlijk voor onderweg! Na de tocht kun je de rugzak gewoon mee naar huis nemen. Handig voor een volgend bezoek.

Reserveer de fietstocht minimaal één werkdag van tevoren voor 17.00 uur via een e-mail aan desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl. Vermeld in de e-mail je naam, de dag, het tijdstip van ophalen en natuurlijk het aantal.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *