Facebook Talentenjacht ‘Het Lokaal’

ALBRANDSWAARD – Heb jij talent? Maak je muziek? Zing jij de sterren van de hemel of bespeel je een muziekinstrument? Doe dan mee met de online talentenjacht van HET LOKAAL en maak kans op een geldbedrag van €250,-!

Pop, rock, house, klassiek, hiphop… Het maakt niet uit, als je maar zingt of een muziekinstrument bespeelt. Upload een filmpje (max. 2 minuten) op de facebookpagina van’ HET LOKAA’L en toon je talent en kwaliteiten aan iedereen. Voorwaarde is dat we kunnen zien dat het filmpje thuis is opgenomen, je ouder bent dan 12 jaar en je alleen zingt/speelt.

Uit de inzendingen in dit Facebook evenement van HET LOKAAL wordt zaterdag 22 mei een top 5 gekozen door een vakkundige jury. Dan is het de beurt aan jou! Verzamel zoveel mogelijk likes met jouw (geüploade) filmpje. Het talent met de meeste likes op zaterdag 29 mei om 20.00 uur is de winnaar van HET LOKAAL online talentenjacht, dus laat jouw fans op jouw muziek stemmen!

De top 3 wint een prijzenprijzenpakket bestaand uit 1e prijs €250,- / 2e prijs €150,- / 3e prijs € 75,- die te besteden is aan de ontwikkeling van jouw talent in samenspraak met de organisatie.


Het Lokaal is onderdeel van Stichting Welzijn Albrandswaard. Voor meer informatie: info@welzijnalbrandswaard.nl

(Visited 20 times, 1 visits today)