EXPOSITIE – COLLECTIE REHMANN

Eindelijk mag het weer! Na 2 keer de expositie Rehmann voor niets te hebben ingehangen, lijkt het nu dan toch te lukken.

Op de Klokkezolder wordt van 20-2 t/m 13-3 -2022 een selectie uit de collectie Rehmann gepresenteerd. De toegang tot deze tentoonstelling, van 14:00 – 17:00 in het weekeinde, is gratis.
In het verleden heeft de Stichting Kasteel van Rhoon twee schenkingen ontvangen, te weten de collectie Scherft en de collectie Rehmann. Beide collecties bestaan uit voornamelijk grafisch werk.


Na een expositie van de collectie Scherft is nu de collectie Rehmann aan de beurt na eerder in juni 2020 en februari 2021 te zijn geannuleerd vanwege Covid-19.

Tijdens de expositie zijn o.a. etsen, litho’s en zeefdrukken te zien. Er is niet gekozen voor een thema, de selectie is gebaseerd op het idee veel verscheidenheid in onderwerp en techniek te laten zien.
Laat u verrassen door de hoge kwaliteit van de kunstwerken uit deze collectie, met onder andere werk van Corneille en MC Escher (en vele andere litho’s, etsen, zeefdrukken).
Omdat we de coronamaatregelen voor deze periode nog niet kennen, hebben we besloten geen officiële opening te houden


Meer info: www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma/collectie-rehmann

(Visited 73 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *