Expositie Arie Meuldijk en John de Vos in Kasteel van Rhoon

Rhoon – Het nieuwe tentoonstellingsseizoen van de Stichting Kasteel van Rhoon wordt geopend met de werken van twee kunstenaars. De expositiecommissie heeft hiervoor Arie Meuldijk en John de Vos uitgenodigd en een expositie ingericht welke te bezoeken is op de Klokkezolder van Het Kasteel van Rhoon vanaf 1 september.

John de Vos combineert foto’s met objecten. Veel van zijn werk wordt gefotografeerd op de Waddeneilanden. Het werk van de fotograaf John de Vos is ‘voor een groot deel een registratie van zijn verhouding, zijn spel met de natuur. Hij laat je delen in zijn plezier daarin en zijn verwondering daarover’, aldus de conservator van museum Oud-Overschie.

Al meer dan 50 jaar worden indrukken van  landschappen, haven- en stadsgezichten van binnenland en buitenland in het heden en het verleden, door Arie Meuldijk vastgelegd op aquarellen en acrylschilderijen. De bijzondere vormen van bloemen en planten in huis of in het landschap, zoals de Berenklauw,  die hij vergroot of gedetailleerd weergeeft. De schilderijen van Arie Meuldijk zijn geïnspireerd door het veranderende landschap in de randstad.

De expositie is gratis te bezoeken van 1 t/m 22 september op zater- en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur in het Kasteel van Rhoon aan de Dorpsdijk 63 te Rhoon.
Voor meer informatie: www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/aganda.php

(Visited 302 times, 1 visits today)