EVA en Kartrijden in Stand op Maandag

De Stand op Maandag is twee uur durend programma waarin Jos Vis mensen uit de sport én politiek uit Albrandswaard ontvangt.

Maandag 21 juni zijn de gasten:

Van 20 tot 21 uur: Marielle Vergouwe. Marielle is vanaf 2017 namens EVA raadslid van de Gemeente Albrandswaard. Vanaf 2018 is zij factievoorzitter van de grootste oppositie partij in Albrandswaard. Daarnaast is Marielle ook nog kandidaat-makelaar, eigenaar van Kids op gewicht en voeding/gewichtscoach. Met andere woorden Marielle zit niet stil. Hoe ervaart zij de afgelopen raadsperiode in Albrandswaard en waarom liep de fractie van EVA weg bij de stemming over de verplaatsing van het Sportpark De Omloop. Zomaar vragen die aan de orde kunnen komen in dit uur.

Van 21 tot 22 uur: Renzo Alibaks. Renzo is een zeer talentvolle kartrijder. Al tien jaar zit hij in een kart. Inmiddels rijdt hij in de schakelkarts, de koningsklasse van de kartsport. In deze klasse behoort hij inmiddels tot de top van de Benelux, ondanks zijn jonge leeftijd (18). Kortgeleden won hij nog de Grand Prix van Strijen. Hoogste tijd dus om de coureur uit Rhoon aan het grote publiek voor te stellen.

De techniek en muziek wordt verzorgd door Dick van der Meer.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *