Epilepsiefonds zoekt teamleider

Epilepsie is nog altijd niet te genezen. Daarom gaan ook in 2021 duizenden collectanten van het Epilepsiefonds de deuren langs om geld in te zamelen. Maar wie vertelt de collectanten in welke straten ze moeten lopen, wie geeft ze hun collectebus en wie zorgt ervoor dat het opgehaalde bedrag goed
terecht komt? Dat kun jij doen! Help jij mee de collecte van 2021 te organiseren als teamleider van het Epilepsiefonds? Ga naar epilepsie.nl/teamleider en maak het verschil.

In Nederland leven 200.000 mensen met epilepsie. Zij kunnen onverwachts een epileptische aanval krijgen. Soms helpen medicijnen, maar niet altijd. Daar wil het Epilepsiefonds verandering in brengen door wetenschappelijk onderzoek te steunen. De jaarlijkse collecteweek is daarbij ontzettend belangrijk.

Ben jij sociaal ingesteld en hou je van organiseren? Dan is de vrijwilligersfunctie van teamleider echt iets voor jou! In 2021 is de collecteweek van 7 t/m 12 juni, en we kunnen alle hulp gebruiken. Trommel
je vrienden op, ga naar epilepsie.nl/teamleider en meld je aan. Met iedere deur die je volgend jaar langsgaat, breng je de oplossing voor epilepsie weer wat dichterbij.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *