Eerste exemplaar ‘Tussendoor’ voor Herman Spijkers.

Albrandswaard – Elke laatste vrijdag van de maand leest Jos Vis een column voor in het programma ‘Albrandswaard Lokaal’ 

De inmiddels 68 jarige Vis leverde met  ‘Tussendoor'( Collums en gedichten) na ’56+1’ en ‘van Rijsdijk 52 tot Het Hof van Portland 18’ alweer zijn derde boek af en de columnist laat weten dat er nog meer in de pen zit.

“In  ‘Tussendoor’ staan alle columns die ik in ‘Albrandswaard Lokaal’ heb voorgelezen plus nog wat extra gedichten.  Inmiddels ben ik alweer druk bezig met het schrijven van mijn vierde boek”. En er zijn nog meer ideeën liet Vis weten in het programma van Herman Spijkers.  De presentator was zeer in zijn nopjes met het eerste exemplaar van ‘Tussendoor’.

Spijkers; ” Toen Jos mij benaderde of hij maandelijks een column mocht leveren in ‘Albrandswaard Lokaal’ heb ik daar geen moment over getwijfeld en waren we er al snel uit. Ik vind het ook hartstikke leuk dat Jos aan mij gedacht heeft bij de uitreiking van het eerste exemplaar” aldus Spijkers.

Jos Vis overhandigt ‘Tussendoor’ aan Herman Spijkers

De auteur hoorde de lovende woorden van de presentator tevreden aan en reikte ’s avonds in zijn eigen programma, op Exxcact Barendrecht,  een exemplaar uit aan Ed Mol, voorzitter culturele Alliantie Barendrecht.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *