Duofiets weer de weg op.

De populaire duofiets is bedoeld voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, bijvoorbeeld door een beperking of door de leeftijd. Het bijzondere van de duofiets is dat men gewoon naast elkaar kan zitten als bestuurder en bijrijder. Zo kunnen mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, toch samen met een fietsmaatje op pad.

Helaas maakte de coronacrisis abrupt een einde aan het gezamenlijk fietsen met de populaire duofiets in Albrandswaard. Het afstand houden was eigenlijk de grootste boosdoener om het bijzondere voertuig niet meer te gebruiken.

Gelukkig is het door de versoepelingen van de coronamaatregelingen weer mogelijk om op pad te gaan met de duofiets! Bestuurders met bijrijders kunnen weer samen de weg op. Hopelijk gaan velen er gebruik van maken en zien we de duofiets weer vaak terug in de straten van Albrandswaard.

Wilt u meer informatie over de duofiets? Of wilt u als fietsvrijwilliger aan de slag om samen op pad te gaan? Neem dan contact op met Merel van Steenbergen van Welzijn Albrandswaard via 010-5018322 of m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *