Docu Buurtpreventie en Ruud de Boer in ‘Steevast op Zondag’

Vanaf 12:00 uur in ‘Steevast op Zondag’ onder andere een terugblik op de documentaire over de Buurtpreventie Rhoon Noord die is uitgezonden afgelopen maandag 12 september op NPO 2

Piet Vermeulen praat met de maker van de docu. Frans Bromet  en met de hoofdpersoon Hans Huigen. Hoe heeft hij de opname beleefd en wat vindt hij van het eindresultaat?

Piet Vermeulen en Hans Bromet

 Ook in dit eerste uur het nieuwe item ” Mijmeringen Langs De Oude Maas” .

Vanaf 13:00 uur is radio- en tv presentator van Rijnmond Ruud de Boer te gast. Hij is de initiator van de samenwerking met lokale omroepen in het wekelijkse programma ‘Zaterdagmiddag LIVE’ De geboren Hagenees is ook regelmatig te horen en te zien op de tv bij RTV Rijnmond en tevens  maakt hij zich ook verdienstelijk als voice-over van diverse programma’s. Is het radio maken bij de lokale omroep anders dan bij de regionale omroep ?

Ruud de Boer – Foto: Rijnmond.nl

Presentatie: Jan Jongerius en Piet Vermeulen.

(Visited 183 times, 1 visits today)

Eén reactie op “Docu Buurtpreventie en Ruud de Boer in ‘Steevast op Zondag’”

 1. Beste,

  mijn reactie n.a.v. de documentaire over de Buurtpreventie Rhoon Noord, die is uitgezonden op maandag 12 september op NPO 2. De hoofdpersoon Hans Huigen maakte n.l een opmerking over mensen met een Marokkaans uiterlijk, op de vraag van de reporter wie hij hiermee bedoelde, was zijn antwoord, getinte types.
  Wat moeten mensen met een getint uiterlijk hiervan denken? Vind deze opmerking misplaatst en geen goede reclame voor de gemeente Albrandswaard.

  Moest dit even kwijt.
  Bij voorbaat dank voor uw aandacht.

  Met vriendelijke groet,
  E.D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *