DJ Mark van Dale in Clublounge

In Clublounge ontvangt Dirk van der Linden vrijdag tussen 20-22 uur DJ Mark van Dale die behalve praten ook een live set zal draaien.

Mark van Dale (geboren als Marc Pols te Rotterdam) begon aan het begin van de jaren ’80 als radio-dj op Rotterdamse piratenradio. In die tijd begon hij ook met het produceren van dancetracks.

Inmiddels heeft van Dale zo’n 100 tracks en remixen gereleased. Uitschieters waren “Waterverve” (top 10 in 20 landen), “Something goin’ On” (met CB Milton) en “Stand Up”. Door de bekende hits groeide de populariteit, hetgeen resulteerde in diverse shows in binnen- en buitenland. Van Ibiza tot Jeruzalem, van Los Angeles tot Hamburg, van Amsterdam tot Den Haag, met als krenten uit de pap: zijn vaste residenties in de succesvolle Haagse Asta Movement en Club Escape in Amsterdam.

Mark van Dale is still going strong, de agenda is nog steeds lekker gevuld met optredens zoals Den Haag Outdoor, Het Bevrijdingsfestival op het Malieveld, Club iT parties, Thuishaven (Summer of Love and Promised Land), Paradigm, 010 Classics, een residentie bij 40Up en nu dus komende vrijdagavond ook in Clublounge.

(Visited 392 times, 1 visits today)

Eén reactie op “DJ Mark van Dale in Clublounge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *